Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Vesihuolto

Vesihuollon tavoite on tuottaa asiakkailleen hallitusti hyvää talousvettä ja hoitaa erilaisissa toiminnoissa syntyvät jätevedet asianmukaisesti ja laadukkaasti. Tavoitteiden toteuttamiseksi tarvitaan myös alan koulutusta.

Sykli tarjoaa monipuolista koulutusta vesihuoltoalan ammattilaisille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin lyhytkoulutukset kuin tutkintoon johtavat koulutukset. Toimimme myös yhteistyökumppanina alan kehittämishankkeissa.
 

Tutkintoon valmistava koulutus

Vesihuoltoalan ammattityöntekijöillä, kuten verkostoasentajilla, vesilaitoksenhoitajilla ja puhdistamotyöntekijöillä on mahdollisuus suorittaa Syklissä vesihuoltoalan ammattitutkinto. Katso esite sivu 4 »

Vesihuoltomestarin koulutusohjelma on vesihuollon työnjohtajille ja asiantuntijoille suunnattu koulutuskokonaisuus, joka tähtää ympäristöalan erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Katso esite sivu 5 »

Lyhytkoulutukset ja konsultointi

Syklin vesihuoltoyksikkö tarjoaa monipuolisia ja ajankohtaisia lyhytkoulutuksia ja konsultointia. Seuraamme lainsäädännön muutoksia ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita muuttavassa ympäristössä. Seuraavassa muutama esimerkki:

Katso kaikki vesihuollon koulutukset koulutuskalenterista » 

Vesihuollon koulutuksia