Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Logistiikka

Koulutamme vuosittain noin 1000 kuljettajaa kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaisissa koulutuksissamme. Järjestämme avoimia koulutuksia toimipisteissämme Riihimäellä ja Malmilla ja tilauksesta yrityskoulutuksia eri paikkakunnilla. Koulutuksemme soveltuvat autonkuljettajille, liikennöitsijöille sekä logistiikan ja varastoinnin parissa työskenteleville tai alaa opiskeleville henkilöille.

Tarjoamme kuljetusyrityksille joustavia ratkaisuja hankkia kuljettajille rekisteröidyn ammattipätevyyden joko yksittäisinä päivinä tai koulutuspakettina. Koulutus voidaan järjestää tilaajan valitsemassa paikassa: yrityksen omissa tiloissa, hotellissa, oppilaitoksessa tai Syklin omissa koulutustiloissa.

Koulutusajankohdan valitseminen on joustavaa ja koulutuksia järjestetään myös viikonloppuisin, mikä helpottaa kuljettajien työjärjestelyitä. Asiakas voi laatia oman koulutuspaketin, vaikka 5 direktiivipäivää tarvitsemistaan aiheista. Mikäli sopivaa koulutusohjelmaa ei löydy Syklin valmiista tarjonnasta, räätälöimme halutun direktiivipäivän ohjelman ja haemme sille hyväksynnän TraFi:ssa.

Katso logistiikan koko koulutustarjonta -esite » 


Katso kaikki logistiikan koulutukset koulutuskalenterista.