Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Opetushenkilöstön täydennyskoulutus

SYKLI tarjoaa opettajille Opetushallituksen rahoittamaa täydennyskoulutusta. Katso koulutuskalenteristamme kaikki ajankohtaiset koulutukset opetushenkilöstölle.

Ammattilaisen kädenjälki on vastuullisuutta, laatua ja ammattiylpeyttä. Se viittaa myös uuteen ekologisen kädenjäljen käsitteeseen. Ammattilaisen ekologinen kädenjälki on se positiivinen ja mahdollisimman iso jälki, jonka osaava ammattilainen jättää maailmaan. Ammattilaisen kädenjälki -koulutushankkeessa paneudutaan kiertotalouteen ja ympäristöosaamiseen, yritysvastuuseen ja yrittäjyyskasvatukseen. Lisäksi perehdytään kiinteistön kestävään käyttöön, ennakoivaan huoltoon ja elinkaareen. Lue lisää koulutushankkeesta hankkeen omilta nettisivuilta: www.kädenjälki.fi

Pelissä yhteinen kaupunki! –koulutuksessa suunnitellaan nuorten elinympäristöön ja kaupunkisuunnitteluun liittyvä monialainen oppimiskokonaisuus. Koulutusta järjestetään valtakunnallisesti vuoden 2017 loppuun. Tutustu menetelmään sivustolla www.kaupunkipeli.fi. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteyttä Heli-Maija Nevalaan (heli-maija.nevala@sykli.fi).

Ulos oppimaan –koulutuksissa tutustutaan monipuolisiin menetelmiin, joita voi käyttää lähiympäristössä ja –luonnossa. Koulutuksia on tarjolla varhaiskasvatuksen henkilöstölle vuoden 2016 ajan.