Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Rekrytoivat koulutukset

Löydä tie uuteen uraan!

Tietoa, taitoa, tavoitteita ja työtä

Haetko opiskelupaikkaa, mahdollisuuksia uuteen uraan ja työhön?

SYKLI tarjoaa koulutustaustaltaan erilaisille ryhmille koulutusohjelmia, joiden avulla onnistut. 

Olemme toteuttaneet työvoimakoulutuksia yli kymmenen vuotta. Toimintamme on valtakunnallista; työvoimakoulutuksia on järjestetty mm. Uudellamaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa ja Hämeessä. Keväällä 2018 aloitamme koulutukset Kaakkois-Suomessa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla. 

Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin.


F.E.C ja KEKO – ohjelmat korkeasti koulutetuille

F.E.C (Further Educated With Companies) ja KEKO (Kehittämiskoulutus) –ohjelmamme ovat monipuolisia ja tehokkaita tapoja löytää tie työelämään tai uuteen uraan. Suurin osa työvoimakoulutuksiimme osallistuneista henkilöistä on työllistynyt koulutuksen päätteeksi.

Koulutukset on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ympäristöalan/kestävän kehityksen/laadun kehittämisen tehtävistä ja/tai vahvaa kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen sekä riittävä osaaminen työjaksopaikassa suoritettavan projektikokonaisuuden toteuttamiseen. Soveltuva koulutustausta on esim. luonnontieteellinen, ympäristötieteellinen, kaupallinen, yhteiskuntatieteellinen tai tekninen. 

Koulutukseen osallistuminen edellyttää opiskelijalta paikkaa yhteistyöyrityksestä. Yhteistyöyritykset etsitään yhteistyössä Syklin kanssa. Koulutuksen ajalta opiskelijalle ei makseta palkkaa, mutta hän on oikeutettu työttömyysetuuksiin. Järjestämme koulutusta kysynnän mukaan valtakunnallisesti yhteistyössä eri ELY –keskusten kanssa.


Alkavia koulutuksia

Projektit ja kestävä kehitys F.E.C  -koulutus
Maaliskuu 2018 Kaakkois-Suomi

Koulutuspaikkakunta: Kouvola ja Lappeenranta

Koulutuksen pääteemoina ovat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtaminen sekä resurssitehokkuus. Koulutukseen hakeutuminen:

  1. Hae heti koulutukseen lähettämällä CV:si ja lyhyt vapaamuotoinen hakemus hakemukset@sykli.fi.
    Nämä saatuamme, kutsumme sinut puhelinhaastatteluun ja työjaksopaikan haku aloitetaan. Yritykset ja organisaatiot tekevät omien haastattelujensa perusteella lopulliset päätökset yhteistyön aloittamisesta. 
  2. Työjaksopaikan löydyttyä voit jättää hakemuksen TE-palvelut.fi - sivulle www.te-palvelut.fi > haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana on koulutuksen numero 676784).

Lisätietoja

Kaisa Annala, 0505 744 755, kaisa.annala@sykli.fi
Tom Ylönen, 040 557 1575, tom.ylonen@sykli.fi
Jane Saarnia, 0400 678 705, jane.saarnia@sykli.fi

Ilmoitus TE-toimiston sivuilla » 

Katso esite »

Katso Lahdessa järjestetyn F.E.C -koulutuksen infotilaisuuden tallenne » 


Tutkintoon johtavat työvoimakoulutukset

Hanki pätevyys ja nappaa työpaikka! Tutkintoon johtavien työvoimakoulutusten tavoitteena on työllistymismahdollisuuksien paraneminen. Mahdollisuus työllistymiseen kasvaa, koska hankit uutta osaamista, joka täydentää entistä, sekä pääset luomaan työelämän suhteita. Koulutus on tehokas tapa löytää tie työelämään, koska se sisältää 5 kuukauden mittaisen asiantuntijatason työjakson yhteistyöyrityksessä – se on mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi ja potentiaalisi työelämässä.

Järjestämme työvoimakoulutusta sekä korkeasti koulutetuille, että käytännön ammatteihin suuntautuville. Koulutusohjelmat kestävät tyypillisesti noin puoli vuotta sisältäen 20 pv opiskelua ja työjakson.


Alkavia koulutuksia

Resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen
Elokuu 2018 Uusimaa
Koulutuspaikkakunta: Helsinki

Koulutuksesta saa valmiudet Ympäristöalan erikoisammattitutkinnon osien "resurssitehokkuuden asiantuntijana toimiminen" sekä "ympäristöalan kehittämishankkeen toteuttaminen" suorittamiseen. Koulutuksen suorittanut osaa tehdä energiatehokkuuden kartoituksen ja kehittämissuunnitelman kiinteistöihin. 

  • Koulutukseen haetaan TE-palveluiden sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 679494. Haku päättyy 14.6.2018.
  • Haastattelut järjestetään 26.-27.6.2018

Lisätietoja

Tom Ylönen, 040 557 1575, tom.ylonen@sykli.fi
Timo Lahti, 050 3083 688, timo.lahti@sykli.fi (koulutusohjelman sisältö)

Ilmoitus TE-toimiston sivuilla »