Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä

Osaajia yrityksille

F.E.C ja KEKO -ohjelmista apua rekrytointiin 

Tarvitsetteko asiantuntijoita projektitehtäviin; kehittämään laatua tai vahvistamaan kestävän kehityksen näkökulmaa  liiketoiminnassanne? Tarvitsetteko vahvaa ympäristöalan osaamista yrityksessänne?

F.E.C (Further Educated with Companies) ja KEKO (kehittämiskoulutus) -koulutusohjelmiemme tavoitteena on tukea työmarkkinoille vapautuvien osaajien nopeaa työllistymistä ja tuoda sekä heille, että yrityksellenne kestävän liiketoiminnan osaamista.

Etsimme yhteistyöyrityksiä alkaviin koulutuksiimme. 
Osaajamme ovat pääasiassa kokeneita asiantuntijoita ja esimiehiä eri toimialoilta, mutta myös työuransa alkupäässä olevia. Osaajillamme on kokemusta mm. tekniikan-, luonnontieteellisen, ympäristö- ja yhteiskuntatieteellisten toimialojen sekä viestinnän monipuolisista tehtävistä. Yrityksellä ei ole rekrytointivelvollisuutta, vaikka F.E.C ja KEKO -koulutusohjelmat tähtäävätkin uusien työpaikkojen löytymiseen. 

 

Edut yrityksellenne

  • asiantuntijaosaamista kohdennettuun tarpeeseenne
  • vahvistusta yrityksenne kestävään kehitykseen
  • ei työnantaja- eikä palkanmaksuvelvoitetta koulutusajalta
  • normaalia pidempi koeaika
  • mahdollisuus riskittömämpään ja veloituksettomaan rekrytointiin koulutusohjelman päätteeksi
  • maksutonta koulutusta myös yrityksellenne (2pv)

Koulutusohjelman kesto, sisältö ja kustannukset

  • Koulutusohjelman kokonaiskesto on 120 päivää, joka jakaantuu yrityksessänne tapahtuvaan työjaksoon (100 pv), sekä SYKLI:n järjestämään opetukseen (20 pv).
  • SYKLI kouluttaa kestävän kehityksen, resurssitehokkuuden (energia / materiaali) sekä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisen teemoilla. Opiskelijat toteuttavat teille tarpeellisen kehittämishankkeen tai työskentelevät muussa asiantuntijatehtävässä yrityksessänne ilman työnantaja- ja palkanmaksuvelvoitetta.
  • Yrityksenne osallistuu opiskelijan koulutuskustannuksiin 1 000 euroa / kk, yhteensä 6 000 euroa koko koulutuksen ajalta (+ alv 24%).

Katso F.E.C -esite yrityksille »

Katso KEKO -esite yrityksille »

F.E.C Broschyr på svenska »

Lue F.E.C -ohjelmastamme kokemuksia sekä yrityksen, että opiskelijan näkökulmasta:

Gaia Consulting Oy »

SITA Suomi Oy  »

 

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella lisää!
Jane Saarnia
Koulutuspäällikkö, kehittämispalvelut
0400 678 705
jane.saarnia(at)sykli.fi