Suomen ympäristöopisto SYKLI – ympäristöosaajien tekijä
03

Metsälaakson suunnittelu - ympäristökasvatussuunnitelma ja tapahtuma arvioitiin ympäristökasvatustilaisuutena Roihun metsälaaksossa

posted on

Kuvassa Syklin opiskelija Mila Hulsi-Heathfield

Metsälaakson suunnittelu oli Syklin opiskelija Mila Hulsi-Heathfieldin Ympäristöalan erikoisammattitutkintoon liittyvä ympäristökasvatussuunnitelma ja tapahtuma arvioitiin ympäristökasvatustilaisuutena Roihun metsälaaksossa heinäkuun lopulla. Paikalla tilaisuutta arvioimassa oli kouluttaja Anna Kettunen Syklistä, ARCHEUS OY:n arkkitehti Rikka Lumme sekä Oululainen opettaja Elina Saloranta. Metsälaaksossa vieraili kuuden päivän aikana yli 6000 nuorta.

Roihu 2016 - Finnjamboreen metsälaaksossa tarpojat (12-15 -vuotiaat partiolaiset) pääsivät tutustumaan yrityksen perustamiseen sekä metsän ja metsistä saatavan raaka-aineiden hyödyntämiseen omassa yrityksessä. Metsälaakso toteutettiin yhteistyössä Yrityskylän ja UPM:n kanssa. Katso metsälaaksopäivän kulku ja inspiroidu! Uudistuvan tarpojaohjelman myötä metsälaakso on myös jatkossa yhtenä vaihtoehtona luovuustarpon majakaksi. Metsälaaksoa voi myös muistella pelailemalla MobiMetsä peliä.

Katso video ja kurkista Roihun metsälaakson mahtavaan tunnelmaan!

Julkaistu 9.11.2016
Tekijä: VessiVessi Visuals

 

Heinäkuussa 2016 järjestetty partiolaisten suurleiri Roihu 2016 toteutettiin yli 3 000 vapaaehtoisen voimin. Roihu-projekti tarjosi vapaaehtoisille monenlaisia erilaisia työtehtäviä eli pestejä, joita riitti aina leirin vesijohtojärjestelmästä ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ravintoloiden ja leirilääkinnän pyörittämiseen asti. Vapaaehtoispestin myötä pystyikin hankkimaan arvokasta työkokemusta ja testaamaan vahvuuksiaan alalla, joka kiinnostaa.

Katso video: #kovaaosaamista vapaaehtoistyöstä -Partio

Video julkaistu 24.1.2017
Leikkaus: Joosef Abokther 
Kuvaus: Jari Pöyhönen
Musiikki: www.bensound.com 

Video on tuotettu osana Suomen Partiolaisten ja Sitran yhteistä #kovaaosaamista-hanketta. 
www.partio.fi/kovaaosaamista/
 

Lisätietoja:

anna.kettunen@sykli.fi

| Categories: Artikkelit | Tags: | View Count: (1605) | Return